Порошенко подав до суду проти ВВС за наклеп
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко подав до суду проти ВВС за наклеп

Порошенко подав до суду проти ВВС за наклеп
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко подав позов проти ВВС за наклеп через матеріал про те, що посередники українського лідера заплатили щонайменше $400 тисяч за першу зустріч з головою Білого дому Дональдом Трампом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Адвокати українського глави підкреслили, що дане твердження не відповідає дійсності і завдало серйозної шкоди репутації політика.

Окрім того, у позові сказано, що заява про сплату коштів за зустріч "особливо небезпечна", тому що він (Порошенко – ред.) активно просуває антикорупційні заходи в Україні.

 Юристи українського президента стверджують,  що ВВС не мала жодних доказів будь-яких виплат або таємних переговорів, однак опублікувала "це надзвичайно серйозне та шкідливе твердження". Варто зазначити, що британська телерадіокомпанія відмовилася опублікувати спростування або вибачення, тому матеріал залишається у відкритому доступі на  веб-сайті BBC.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп разом зі своїм екс-адвокатом Майклом Коеном збиралися скупити весь компромат, який на главу Сполучених Штатів зібрало видання National Enquirer. Нагадаємо, що розслідування проти колишнього адвоката Трампа веде команда спецпрокурора Роберта Мюллера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?