Грають з вогнем: владу РФ розізлили нові санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Грають з вогнем: владу РФ розізлили нові санкції США

Грають з вогнем: владу РФ розізлили нові санкції США
Джерело:  online.ua

 Заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков заявив, що Вашингтон не зможе диктувати Росії свої умови, а новими санкціями Штати "лише розхитують глобальну стабільність", передає ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву російського дипломата.

Він також додав, що введеня санкцій проти РФ перетворилося для США в національну забаву і зазначив, що нові санкції – 60-ті з 2011 року.

"Помітний також азарт, що охопив американських політиків, багато з яких, опинившись у полоні переконань про власну "винятковість", сподіваються, що варто ще трохи натиснути і вдасться продиктувати Росії свої умови. Ніколи і ні в кого це не вийде", - сказав Рябков.

 Окрім того, він закликав Штати припинити "даремну метушню".

"Непогано б також згадати про таке поняття, як глобальна стабільність, яку вони бездумно розгойдують нагнітанням напруженості в російсько-американських відносинах. Грати з вогнем нерозумно, адже це може стати небезпечним" - пригрозив дипломат.

Як повідомляє ONLINE.UА, раніше офіційний представник Державного департаменту США повідомив, що влада Штатів ввела персональні санкції проти 33 фізичних та юридичних осіб з Росії, пов’язаних із оборонним комплексом та розвідкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?