Одні страшилки: посол розказав, як Кремль шантажує Захід
Категорія
Політика
Дата публікації

Одні страшилки: посол розказав, як Кремль шантажує Захід

Одні страшилки: посол розказав, як Кремль шантажує Захід
Джерело:  online.ua

Представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба прокоментував заяву спікерки Ради Федерації РФ Валентини Матвієнко про те, що РФ всерйоз розглядає можливість виходу з РЄ. Посол пояснив, що Кремль в такий спосіб намагається шантажувати міжнародну спільноту.

Про це Кулеба написав на свої сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Український дипломат нагадав, що ще тиждень тому Москва заявляла про неактуальність виходу з Ради Європи, а вже за 7 днів її позиція змінилася.

"Ось яка буває еквілібристика, коли відчуваєш, що щось пішло трохи не так, і треба негайно вкинути в простір "страшилку", щоб схилити людей ухвалити потрібне тобі рішення", - написав Кулеба

 За його словами, Кремль шантажує Раду Європи, погрожуючи виходом, оскільки "здорові сили у Раді Європи" не готові іти на поступки Москві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ПАРЄ вже узгодили із владою РФ обраний підхід до внесення поправок до регламенту асамблеї, які в майбутньому можуть гарантувати російській делегації повернення до Ради Європи без санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?