Гройсман розповів, кому дадуть субсидії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розповів, кому дадуть субсидії

Гройсман розповів, кому дадуть субсидії
Джерело:  ua.censor.net.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман стверджує, що в Україні посилено справедливість щодо призначення субсидій. З даною заявою він виступив в ході "години запитань до уряду", передає ONLINE.UA з посиланням на  Цен зор.нет.

За його словами, всі, хто потребує субсидії, їх отримають.

"Була посилена справедливість щодо призначення субсидій для українських громадян, можливо, це викликало побоювання. Хочу сказати, що всі, хто потребує субсидій, їх отримають. Але тільки по Київській області ми знайшли 20 тис. випадків отримання субсидій у двох місцях", - сказав голова Кабміну.

 Після цього голова Мінсоцполітики Андрій Рева прокоментував інформацію про те, що нібито для оформлення субсидій необхідно виписувати з житла людей, які не проживають там.

"У програму субсидій внесені серйозні зміни, але це не робить обов'язковим виписування дітей, що живуть і працюють в інших містах. Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Тому якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману", - заявив Рева.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в.о. міністерки фінансів України Оксана Маркарова запевнила, що українцям не варто переживати у випадку підвищення ціни на газ, оскільки субсидії все одно вистачить всім, кому вона необхідна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?