Легендарний стиліст розкрив секрет ідеального волосся зірок Голлівуду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний стиліст розкрив секрет ідеального волосся зірок Голлівуду

Легендарний стиліст розкрив секрет ідеального волосся зірок Голлівуду
Джерело:  online.ua

Відомий стиліст Ендрю Фітцсімонс, який вже доволі давно працює із сімейством Кардаш'ян, розкрив секрет ідеальних зачісок зіркових сестер. За його словами, блиск та гладкість волосся гарантує суха олія, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

"Фітцсімонс каже, що наносить його на верхній шар волосся, і ефект кожного разу просто вражаючий. Також стиліст настійно рекомендує користуватися сухим шампунем, текстурованим спреєм і термозахистом для волосся. Але головним секретом ідеальних зачісок сестер Кардашьян - у дорогому нарощеному волоссі. Майстер не рекомендує заощаджувати на цьому аксесуарі. За його словами, саме нарощене волосся надає обсяг і дозволяє створити ефект ідеально рівних кінчиків", - сказано в повідомленні.

Зірковий стиліст підкреслив, що абсолютно всі жінки, які виходять на червону доріжку, користуються нарощеним волоссям, і це абсолютно нормально.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram.  Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?