Робіть. Боріться. Об'єднуйтеся, - Мураєв заявив про створення нової політсили
Категорія
Економіка
Дата публікації

Робіть. Боріться. Об'єднуйтеся, - Мураєв заявив про створення нової політсили

Робіть. Боріться. Об'єднуйтеся, - Мураєв заявив про створення нової політсили

21 вересня Євгеній Мураєв заявив про вихід із лав партії "За життя!" та про створення власної політичної сили. Про це політик повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українська правда".

"Я не можу дозволити собі брати участь у політичному балагані, і сьогодні офіційно складаю з себе повноваження голови політради партії «За Життя!» Вадима Рабіновича. Я хочу гідного життя для всіх громадян", - йдеться у відеозверненні.

У ролику Мураєв також оголосив про підтримку з боку колишніх однопартійців і готовність зібрати всіх "наших" людей, аби продовжити шлях в політиці.

"Ми створюємо партію, в якій не буде випадкових людей. Наша команда готова працювати і битися за свої переконання. Робити світ кращим. Допомагати тим, кому є можливість допомогти і залишити своїм дітям нормальну країну - в якій можна жити і працювати ", - розповів нардеп.

Крім того політик наполягає, що більше чекати не можна і найближчі вибори це останній шанс зберегти країну.

"Робіть. Боріться. Об'єднуйтеся. Нічого не станеться само по собі. Іноземний дядько не приїде робити нам добро. Божевільні не схаменуться, і мерзотники просто так не віддадуть владу. Ми можемо змінити своє життя, тільки якщо захочемо всією душею. Наш час прийшов", - закликав Євгеній Мураєв.

Як буде називатися нова партія і хто поповнить її ряди поки не відомо.

Нагадаємо, раніше Євгеній Мураєв висловив свою стурбованість щодо мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?