Бейонсе звинуватили в сексуальних домаганнях
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бейонсе звинуватили в сексуальних домаганнях

Бейонсе звинуватили в сексуальних домаганнях
Джерело:  online.ua

Музикантка Кімберлі Томпсон, яка стверджує, що 7 років працювала на популярну американську співачку Бейонсе, звинуватила її у використанні чорної магії та сексуальних домаганнях, передає ONLINE.UA з посиланням на The Blast.

Екс-барабанщиця заявила, що артистка стежила за нею за допомогою "найсильнішого чаклунства", і періодично розбещувала її, "використовуючи заклинання". Окрім того, вона додала, що Бейонсе прослуховувала її телефонні розмови і контролювала фінанси.

"Томпсон звинувачує артистку і в тому, що вона нібито вбила її кошеня. Музикантка добивається постійної заборони на наближення до неї Бейонсе. Засідання суду заплановано на 11 жовтня. А поки очікується слухання, вона хотіла домогтися тимчасової заборони, проте їй в цьому було відмовлено", - пише видання.

Сама Бейонсе ці резонансні заяви поки не коментувала.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Польщі відома співачка Бейонсе під час концерту виявилася заблокованою на одній із конструкцій на сцені — зірку довелося рятувати за допомогою драбини. Зазначається, що виконавиця давала концерт в рамах гастрольного туру On the Run II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?