Ситуація на Донбасі загострюється: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється: серед бійців ЗСУ є поранені

Ситуація на Донбасі загострюється: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують наступ на Донбасі, обстрілюючи позиції ООС з забороненої зброї. Українські захисники контролюють ситуацію, адекватно відповідаючи ворогові. В ході бойових дій троє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 21 вересня, бойовики здійснили 18 обстрілів по позиціях українських військових. З мінометів 82-мм і 120-мм калібру вони вели вогонь в районі Водяного, Широкино і Гнутового. Також на Маріупольському напрямку ворог вів обстріл по українським захисникам з БМП, протівотанкого ракетного комплексу і зенітної установки ЗУ-23-2.

Крім того, під ворожий вогонь потрапили бійці ЗСУ в районі Кримського, Троїцького, Чермалика, Мар'їнки і Авдіївки. Там ворог вів прицільний вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.

За даними розвідки, в ході бойових дій противник поніс втрати - повідомляється про одного знищеного і п'ятьох поранених бойовиках.

"З початку поточної доби, 22 вересня, противник 4 рази з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв позиції ЗСУ біля населених пунктів Кримське, Новотошківське, Павлопіль і Водяне. Під Кримським окупанти застосували станкові, автоматичні і підствольні гранатомети. Втрат серед особового складу ООС немає" , - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків Донбасу. Вона звернулася до російських військових і попросила їх поїхати з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?