За 30 хвилин: ЗСУ звільнили ще один стратегічно важливий населений пункт на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

За 30 хвилин: ЗСУ звільнили ще один стратегічно важливий населений пункт на Донбасі

За 30 хвилин: ЗСУ звільнили ще один стратегічно важливий населений пункт на Донбасі
Джерело:  YouTube

У Луганській області звільнений від окупантів ще один населений пункт. Український прапор військові підняли в хуторі Вільний, який входить до складу Золотого-4, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.

Українське військові відзначають, що хутір Вільний був стратегічно важливим, так як з його території бойовики вели провокаційні обстріли по ЗСУ. Тепер передова на північному сході від Золотого стала ще ближче до державного кордону і окупанти не зможуть використовувати мирних жителів хутора в якості живого щита.

У ЗСУ розповіли, що операція по звільненню Вільного тривала близько трьох діб, протягом яких проводився збір розвідувальної інформації. Звільнити хутір вдалося за 30 хвилин бойових дій без втрат серед українських захисників.

Мешканці Вільного зі сльозами на очах зустрічали українських військових. Вони розповіли, що бойовики настільки знахабніли, що безцеремонно заходили в село і вели обстріл з покинутих будинків, через що ЗСУ не могли їм відповісти, щоб не постраждали мирні жителі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ООС взяли нову стратегічну висоту на Донбасі, наблизившись до окупованого Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?