Викрито план по відстороненню від влади Трампа: президент США різко відреагував
Категорія
Політика
Дата публікації

Викрито план по відстороненню від влади Трампа: президент США різко відреагував

Викрито план по відстороненню від влади Трампа: президент США різко відреагував

В адміністрації американського глави Дональда Трампа відбувається "хаос", який викрили ЗМІ. Є інформація, що заступник генпрокурора США Рід Розенстайн пропонував таємно записувати бесіди з президентом, щоб усунути Трампа від влади, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За даними джерела, Розенстайн вів переговори з Мін'юстом і ФБР, щоб ввести в дію 25-ту поправку до Конституції США, яка передбачає передачу влади віце-президенту країни в разі невиконання чинним главою своїх обов'язків. Відзначається, що Розенстайн курирує розслідування ФБР під керівництвом спецпрокурора Роберта Мюллера про російське втручання у вибори президента США. Відомо, що саме він зіграв ключову роль у відставці екс-глави ФБР Джеймса Комі.

Після викриття плану Розенстайна по відстороненню Трампа з посади американський глава виступив з різким коментарем. Він заявив, що "в Мін'юсті є чудові люди, але є і кілька поганих".

"Ви бачили, що сталося в ФБР. Вони всі пішли. Але є затяжний сморід, і ми збираємося позбутися його", - відреагував Трамп на оприлюднену інформацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп віддав наказ негайно розсекретити інформацію, пов'язану з розслідуванням втручання Кремля в американські вибори 2016 року. Пізніше стало відомо, що президент США передумав розсекречувати документи по російській справі, так як це може зашкодити розслідуванню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?