Джошуа - Повєткін: де дивитися онлайн-трансляцію чемпіонського бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа - Повєткін: де дивитися онлайн-трансляцію чемпіонського бою

Джошуа - Повєткін: де дивитися онлайн-трансляцію чемпіонського бою
Джерело:  online.ua

У суботу, 22 вересня, в Лондоні на стадіоні "Уемблі" відбудеться бій між британським супертяжем Ентоні Джошуа і росіянином Олександром Повєткіним. Онлайн-трансляція бою Джошуа - Повєткін буде проводиться телеканалом "Інтер", російським каналами "Мачт ТВ" і "Матч! Боєць", а також на ONLINE.UA.

Бій Джошуа - Повєткін орієнтовно розпочнеться о 23:00 за київським часом. В ході нього боксери будуть захищати свої чемпіонські титули. Фаворитом бою, за даними букмекерів, є британець. На сьогоднішній день ставки на перемогу Джошуа приймають з коефіцієнтом 1,12.

Раніше Джошуа, коментуючи майбутній бій з Повєткіним, впевнено заявляв про свій настрій на перемогу. За словами британця, на ринг він вийде зі своєю стратегією, використовуючи свої накаутерські інстинкти.

"У мене є нокаутерські інстинкти: якщо з'явиться можливість, я винесу суперника Повєткіна. Але якщо такої можливості не буде, я буду боксувати розумно і просто. Коли шукаєш нокаут, можеш нарватися на потужний удар, який переверне хід бою. Так що з Повєткіним я буду розумніший", - відзначав Джошуа.

Повєткін ж переконаний, що зможе гідно битися з кращим боксером світу. Росіянин запевнив, що став сильнішим після бою з Кличком, в якому програв українцю.

"Можу сказати одне: з моменту, коли я бився з Кличком, я став набагато сильніше. Я хочу забрати пояси в Росію, а як воно вийде - покаже тільки ринг, я ніколи не передбачаю нічого заздалегідь. Головне, що бій буде чесний. В суботу ринг все покаже", - додав Повєткін.

Майбутній бій Джошуа - Повєткін раніше також коментував екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко. Він відзначав, що Джошуа важче і молодше росіянина, при тому, що у нього є досвід проведення бою на "Уемблі".

"Його габарити, вміння пересуватися по рингу, сила удару - ось чому в процентному співвідношенні я віддаю перевагу Джошуа. Але ні в якому разі не можна списувати Повєткіна. Якщо Джошуа буде часто підпускати його на середню або ближню дистанцію, то Повєткін може закінчити бій достроковою перемогою", - підкреслював Кличко.

Слід зазначити, що напередодні бою Джошуа - Повєткін відбулася церемонія зважування боксерів. Британець виявився на 11 кг важчим за суперника з Росії - вага Ентоні Джошуа склала 111,8 кг, а Олександра Повєткіна - 100,7 кг.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа є олімпійським чемпіоном, який провів 21 успішний поєдинок на професійному рингу. 20 з проведених боїв Джошуа достроково завершив перемогою, в числі яких поєдинок з Володимиром Кличком.

Олександр Повєткін також є олімпійським чемпіоном. Він виходив на професійний ринг 35 разів, 24 з яких закінчив нокаутом. При цьому в скарбничці росіянина є єдина поразка - він програв Кличку в 2013 році.

Онлайн-трансляція бою Джошуа - Повєткін (відео ):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джошуа пообіцяв знищити Повєткіна на майбутньому поєдинку в Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?