В "ДНР" триває зачистка соратників Захарченко: стало відомо про ще одне гучне затримання
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" триває зачистка соратників Захарченко: стало відомо про ще одне гучне затримання

В "ДНР" триває зачистка соратників Захарченко: стало відомо про ще одне гучне затримання
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку затримали ще одного соратника ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Ним виявився колишній заступник "міністра доходів і зборів" Олександра Тимофєєва "Ташкента" Олександр Михайлов.

Про гучне затримання соратника Захарченко в "ДНР" повідомили в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Михайлов вже не в перший раз опиняється за гратами. У 2017 році його вже затримували за підозрою в корупції, але тоді за нього поручився "Ташкент", в результаті чого "чиновника" відпустили. Останнім часом Михайлов працював на одному з окупованих підприємств Донецька, яке займається продажем алкоголю.

Слід зазначити, що раніше окупанти не пустили з Росії до Донецька Олександра Ходаковського. Йому не дозволили в'їжджати в ОРДО російські прикордонники. Є інформація, що Ходаковський хотів зареєструвати свою кандідутуру на заплановані фейкові "вибори" нового голови "ДНР". Передбачається, що Ходаковського не пустили в Донецьк через Дениса Пушиліна, якого Москва призначила тимчасово виконуючим обов'язки "ватажка ДНР".

Нагадаємо, Михайлова також розшукують і українські правоохоронці. Йому заочно оголошено підозру в фінансуванні дій, спрямованих проти України, а саме на зміну державних кордонів і тероризм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кремль публічно визнав свою участь у конфлікті на Донбасі. Представник Росії в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов на переговорах в Мінську заявив, що Москва "має навести там порядок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?