Apple викрили в таємному стеженні за користувачами
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple викрили в таємному стеженні за користувачами

Apple викрили в таємному стеженні за користувачами
Джерело:  independent.co.uk

У нову операційну систему iOS 12 включили секретну можливість відстежувати дзвінки і електронне листування користувачів Apple. Нововведення зі збору даних було введено для формування рейтингу довіри користувачів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Відзначається, що нове положення на запуск функції зі збору даних користувачів з'явилося в правилах дотримання конфіденційності в віртуальному магазині iTunes. Але в Apple запевнили, що не отримуватимуть доступ до особистої інформаціі користувачів, а лише захищатимуть аккаунт від шахраїв і встановлюватимуть, чи дійсно покупку в iTunes здійснює реальна людина.

"Надання відомостей здійснюється таким чином, що Apple не може отримати інформацію про дані показників вашого пристрою. Відомості протягом лише обмеженого часу зберігаються на наших серверах", - виправдалися в компанії.

Нагадаємо, iOS 12 вийшла 17 вересня. В оновленій операційній системі більшість нововведень пов'язані з швидкодією і оптимізацією роботи. Нова iOS дозволить смартфону щотижня складати графік користування із зазначенням, скільки годин користувач провів в додатках, а також дозволить задати обмеження на час використання смартфона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, коли нові телефони компанії Apple, які були презентовані 12 вересня, з'являться в продажу в Україні. Також повідомлялася орієнтовна ціна на нові iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?