Осіннє рівнодення 2018: що можна і не можна робити в цей магічний день
Категорія
Україна
Дата публікації

Осіннє рівнодення 2018: що можна і не можна робити в цей магічний день

Осіннє рівнодення 2018: що можна і не можна робити в цей магічний день
Джерело:  online.ua

У 2018 року осіннє рівнодення настає в ніч з 22 на 23 вересня. В Україні воно настане в 04:54 за київським часом. Вважається, що день осіннього рівнодення є одним з найбільш чарівних і магічних днів в році. ONLINE.UA розповість, що можна і що не можна робити в день осіннього рівнодення, а також підкаже, як правильно загадати бажання на залучення успіху і багатства, щоб воно обов'язково виповнилося.

Осіннє рівнодення 2018: ключовий вплив на життя людини

Осіннє рівнодення вважається значною астрономічною подією. Цей день знаменує собою завершення літа, на зміну якому приходить зима. У період осіннього рівнодення день і ночі стають рівними за тривалістю, а після нього ночі будуть ставати довшими, а дні коротшими аж до зимового сонцестояння, яке в 2018 році випадає на 21 грудня.

Метафізики і парапсихологи називають період осіннього рівнодення часом для осмислення прожитого року. Це час надає ключовий вплив на життя людини, тому рекомендується в цей період "перезавантажиться" і привести в рівновагу важливі сфери свого життя.

Що потрібно робити в день осіннього рівнодення: цікаві ритуали

В першу чергу в день осіннього рівнодення рекомендується зробити генеральне прибирання в будинку і душі. Також цей магічний день потрібно провести в радості і з подякою, що дозволить залучити до себе удачу і багатство на весь наступний рік. Для цього можна запланувати сімейну вечерю, пригостивши близьких солодощами, або ж провести невеликий ритуал. Для нього потрібно запалити три свічки і щиро висловити подяку за все, що у вас є.

Щоб загадати бажання, яке обов'язково збудеться, фахівці радять в день осіннього рівнодення провести ще один цікавий ритуал. Вони пропонують записати всі свої потаємні бажання на аркуш паперу, який після цього спалити. У цей момент потрібно поросят Вищі сили допомогти вашим бажанням здійснитися.

Що не можна робити в день осіннього рівнодення: головні заборони

Осіннє рівнодення 2018, як і всі інші подібні астрономічні події, має ряд прикмет і забобонів. У цей день не можна починати нові справи, а краще приділити час собі і розслабитися.

Категоричною забороною в день осіннього рівнодення є сварки і конфлікти. За словами експертів, в цей день не можна лаятися, щоб не зруйнувати магічні властивості свята і не злякати благополуччя і щастя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які астрономічні явища зможуть спостерігати українці у вересні 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?