Джошуа переміг Повєткіна в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа переміг Повєткіна в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту

Джошуа переміг Повєткіна в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту
Джерело:  online.ua

У Лондоні на стадіоні "Уемблі" відбувся супербій між британцем Ентоні Джошуа і росіянином Олександром Повєткіним. Поєдинок завершився перемогою Джошуа - він відправив Повєткіна в нокаут і тим самим захистив три титули чемпіона світу за версіями WBA (Super), WBO і IBF, повідомляє ONLINE.UA.

Ентоні Джошуа переміг Олександра Повєткіна (фото - twitter.com)

На початку бою Повєткін активно виступав і в перших раундах завдав кілька точних ударів супернику. Але в сьомому раунді Джошуа провів активну атаку - спочатку від відправив Повєткіна в нокдаун, а після того, як той зміг піднятися, наніс йому ще кілька ударів, добивши росіянина. В результаті рефері зупинив бій, зафіксувавши перемогу Джошуа технічним нокаутом.

Джошуа відправив у нокаут Повєткіна (фото - twitter.com)

За результатами бою з Повєткіним Джошуа закріпив за собою звання непереможного боксера. Він здобув 22 перемогу на професійному рингу. Повєткін в поєдинку з Джошуа вдруге програв за свою кар'єру і вперше був нокаутований. Перший раз його переміг українець Володимир Кличко в 2013 році.

Після бою Джошуа прокоментував свою перемогу. Він назвав Повєткіна важким суперником.

"Повєткін - дуже важкий суперник, і він довів це сьогодні. Я зрозумів, що у нього сильні удари в голову, але слабкі в корпус. Я виграв нокаутом, знову знайшов свій удар правою. Сьогодні я відчував тиск - ця енергія підстьобувала мене", - зазначив британець.

Бій Джошуа - Повєткін (відео нокауту):

Раніше ONLINE.UA публікував повне відео бою Джошуа - Повєткін, онлайн-трансляцію якого проводив телеканал "Інтер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?