Бойовики атакували Широкино з важких мінометів: ЗСУ дали потужну відсіч ворогу
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакували Широкино з важких мінометів: ЗСУ дали потужну відсіч ворогу

Бойовики атакували Широкино з важких мінометів: ЗСУ дали потужну відсіч ворогу
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі напружена. Бойовики ведуть активний наступ на Маріупольському напрямку, обстрілюючи позиції ООС з важких мінометів і БМП. Українські військові впевнено тримають оборону і дають потужну відсіч ворогу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 22 вересня, бойовики 28 разів обстріляли позиції ЗСУ. З 82-мм мінометів вони атакували українських захисників на Світлодарському напрямку, недалеко від Новолуганського. 120-мм міномети і БМП ворог застосовував на Маріупольському напрямку - на Приазов'ї, біля Широкино, а також в районі Лебединського та Гнутового.

Також під обстріл противника потрапили українські військові в районах Кримського, Новотошківського, Золотого, Шумів, Новоселівки Другої, Пєсков, Мар'їнки, Старогнатівки, Павлопіля і Водяного.

Українські захисники придушили ворожий вогонь і не здали своїх позицій. В ході бойових дій жоден боєць ЗСУ не постраждав. При цьому ворог зазнав втрат - розвідка повідомила про сімох поранених бойовиках.

"З початку доби, 23 вересня, ворог з мінометів 82-го калібру, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вже 6 разів обстріляв позиції ООС поблизу Кримського, Шумів, Майорська і Гнутового. Два обстріли - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. Втрат серед українських захисників немає", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" після ліквідації Захарченко проводиться зачистка його соратників- затримали колишнього заступника "міністра доходів і фінансів" Олександра Михайлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?