Найкримінальніші міста світу: які українські міста потрапили в антирейтинг
Категорія
Україна
Дата публікації

Найкримінальніші міста світу: які українські міста потрапили в антирейтинг

Найкримінальніші міста світу: які українські міста потрапили в антирейтинг
Джерело:  online.ua

Найбільша в світі база даних про міста і країни світу Numbeo склала новий рейтинг злочинності, в який включила самі кримінальні міста в світі. У нього потрапили три українських міста - Київ, Харків і Львів, повідомляє ONLINE.UA.

Українська столиця зайняла в антирейтингу 130-е місце з індексом 47,9. Харків виявився на 139-му місці з індексом 46,77, а Львів - на 207 місці з індексом 39,92.

Всього в антирейтинг включили 327 міст світу. Найбільш кримінальним містом виявився Сан-Педро-Сула в Гондурасі - в ньому індекс злочинності становить 85,18. В першу десятку найбільш кримінальних міст також увійшли: столиця Венесуели Каракас, столиця Папуа Нової Гвінеї Порт-Морсбі, міста Форталеза, Сальвадор і Ресіфі (Бразилія), Дурбан, Йоганнесбург і Преторія (ПАР), місто Порт-оф-Спейн в Тринідаді і Тобаго.

Найбезпечнішим містом експерти назвали Абу-Дабі. Низька злочинність зафіксована також в столиці Катару Досі, в японських містах Токіо і Осака, в канадському Квебеці, в столиці Сінгапуру, в швейцарському Базелі і німецькому Мюнхені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, яке місце Україна займає в глобальному рейтингу якості життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?