"ЛДНР" помруть без Кремля: зроблений новий прогноз про долю ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

"ЛДНР" помруть без Кремля: зроблений новий прогноз про долю ОРДЛО

"ЛДНР" помруть без Кремля: зроблений новий прогноз про долю ОРДЛО

Самопроголошені "ЛНР" і "ДНР" не мають шансів на існування і помруть, як тільки Кремль перестане їх спонсорувати. Таку думку висловив журналіст Павло Казарін в матеріалі для "Української правди", передає ONLINE.UA.

"ЛДНР - це окуповані квазіреспубліки, створені зовнішнім гравцем. Які з'явилися в момент слабкості держави. Єдина їхня задача - служити джерелом дестабілізації і плацдармом для можливого наступу", - пише Казарін.

Він зазначає, що Москва і Україну вважає штучним проектом, який запустив Захід в момент слабкості Росії. При цьому створені Кремлем "ЛНР" і "ДНР" на окупованому Донбасі нежиттєздатні без вливань Москви.

"Як тільки Кремль відключить систему життєзабезпечення - вони помруть. Або попросяться назад до складу України", - вважає журналіст.

При цьому російська влада вважає навпаки. Вона впевнена, що Україна існує лише за рахунок західних кредитів, в разі припинення яких зазнає краху і "повалиться в дбайливо підставлені долоні Кремля".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків Донбасу. Вона звернулася до російських військових і попросила їх поїхати з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?