Стало відомо, навіщо українські військові кораблі підійшли до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, навіщо українські військові кораблі підійшли до Криму

Стало відомо, навіщо українські військові кораблі підійшли до Криму
Джерело:  online.ua

Українські кораблі "Донбас" і "Корець", які стурбували російських прикордонників ФСБ, попрямували в сторону Криму, щоб пройти через контрольовану окупантами Керченську протоку і попрямувати до Бердянська для створення військово-морської бази в Азовському морі. Про це повідомляє "Український мілітарний портал", передає ONLINE.UA.

Дану інформацію вже підтвердило командування ВМС України. Там підкреслили, що українські військові кораблі ще 20 вересня вийшли з Одеської військово-морської бази і попрямували в сторону Криму. На даний момент судна увійшли в Керченську протоку і знаходяться біля моста, що з'єднує Тамань і окупований Крим. Ці українськи судна увійдуть до складу нової військово-морської бази ВМС України, яка створюється в Бердянську.

Відзначається, що починаючи з переходу поблизу окупованого Севастополя українські кораблі почав супроводжувати патруль російської ФСБ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія звинуватила українські військові кораблі у вторгненні в Крим і порушенні своєї "виняткової економічної зони".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?