Порошенко назвав одне з головних досягнень України за роки незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко назвав одне з головних досягнень України за роки незалежності

Порошенко назвав одне з головних досягнень України за роки незалежності
Джерело:  online.ua

Одним з головних досягнень України за роки незалежності є реформи, які були проведені в країні за останні чотири роки. Про це написав український глава Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Він зазначив, що це досягнення України відзначають і за кордоном. Зокрема, Порошенко опублікував скрін матеріалу авторитетного видання Financial Times, яке в своєму спецвипуску опублікувало матеріал про українські реформи, назвавши його «Українські болючі реформи почали приносити плоди».

Порошенко зазначив, що дійсно за останні чотири роки в країні провели більше реформ, ніж за весь період незалежності України. Він підкреслив, що попереду ще багато роботи, але українська влада не має наміру сповільнювати темпи реформування сучасної України.

Нагадаємо, реформи в Україні провели в сфері медицини, освіти, пенсійного забезпечення, які в Європі визнали дієвими і ефективними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко пояснив, в чому ефективність європейських санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?