Кейт Міддлтон підкорила ефектним образом на весіллі друзів: перші фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Кейт Міддлтон підкорила ефектним образом на весіллі друзів: перші фото

Кейт Міддлтон підкорила ефектним образом на весіллі друзів: перші фото
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом з чоловіком принцом Вільямом і дітьми відвідала весілля близьких друзів, Софі Картер і Роберта Снагса. Вона підкорила своїм ефектним образом гостей заходу, який проходив в Норфолку, в Східній Англії.

Перші фото Кейт Міддлтон на весіллі друзів з'явилися в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Західні інсайдери повідомляють, що на весілля друзів королівське подружжя прибуло з 5-річним сином Джорджем і 3-річної донькою Шарлоттою. Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма допомагали подругам нареченої.

Відомо, що на урочистий захід Кейт Міддлтон одягла синю сукню і пальто, а свій образ доповнила ефектним обручем з квітами в тон наряду. Принц Вільям вибрав класичний костюм.

 Принц Вільям та Кейт Міддлтон на весіллі друзів (фото - instagram.com)

Шанувальники Кейт Міддлтон вже відзначили, що герцогиня Кембриджська в черговий раз підтвердила свою економність. Як виявилося, на весілля друзів вона прийшла у вбранні, який ще в 2017 році засвітила під час поїздки до Німеччини і Польщі. Єдиним новим аксесуаром в образі дружини принца Вільяма став роскішний обруч.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?