США: РФ працює проти наших інтересів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

США: РФ працює проти наших інтересів в Україні

США: РФ працює проти наших інтересів в Україні
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що російська влада продовжує робити кроки, які прямо суперечать зовнішньополітичним інтересам Вашингтона. За його словами, Кремль підтримує війська режиму Башара Асада в Сирії та продовжує дестабілізуючі дії в Україні та в усьому світі.

Про це він сказав в інтерв'ю для каналу NBC, передає ONLINE.UA

Журналіст сказав Помпео, що Росія не є помічником на жодному зовнішньополітичному напрямку, і держсекретар заявив, що абсолютно згоден з такою точку зору. Окрім того, він додав, що адміністрація американського лідера поки не змогла дати відсіч численним дестабілізуючим діям з боку Росії у всьому світі.

"Я працював у тісному контакті з ними з проблем боротьби з тероризмом. Є безліч інших місць в світі, де наші інтереси збігаються, чого не можна сказати про цінності. Вони дуже сильно відрізняються від нас в цьому відношенні. Росія йде проти наших інтересів в Україні та в Сирії", - наголосив Помпео.

Як повідомляв ONLINE.UA, заявив глава Держдепартаменту США Майк  Помпео заявив, що Штати не допустять затягування  переговорів з ядерного роззброєння Північної Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?