Німеччина жорстко розкритикувала політику Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччина жорстко розкритикувала політику Трампа

Німеччина жорстко розкритикувала політику Трампа
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас вкотре звинуватив прензидента США Дональда Трампа у відсутності координації з Берліном щодо вирішення міжнародних питань, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Die Zeit.

"Ми дізнаємось про деякі рішення з Twitter... Складається враження, що і в США дехто дізнається про рішення Білого дому спочатку через Twitter. Це змінює спосіб співпраці", - заявив дипломат.

 Політик нагадав, що раніше щодо важливих питань між Вашингтоном і європейськими партнерами завжди проводилися консультації. Тоді рішення приймалися в ході повноцінного діалогу між сторонами, однак на даний момент цього стає все менше.

Як відомо, голова Білого дому часто дивував міжнародну спільноту новинами, повідомляючи про важливі рішення у Twitter. Наприклад, лідери погодили остаточну заяву на саміті G7 у Канаді, а потім у Twitter Трамп повідомив, що наказав своїм представникам не підписувати комюніке.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що в нього не вистачило терпіння додивитися виступ свого попередника Барака Обами і тому він просто заснув. Про кумедний випадок голова Білого дому розповів під час зустрічі з прибічниками у штаті Північна Дакота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?