Приклад для інших: ЄС назвав найуспішнішу реформу в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Приклад для інших: ЄС назвав найуспішнішу реформу в Україні

Приклад для інших: ЄС назвав найуспішнішу реформу в Україні
Джерело:  interfax.com.ua

Голова представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі переконаний, що успішність реформи децентралізації в Україні може стати прикладом для інших країн. З даною заявою він виступив під час конференції регіональної та місцевої влади для Східного партнерства (CORLEAP) у Києві, передає ONLINE.UA. з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Реформа децентралізації в Україні справді вражає своїми успіхами. Завдяки реформі та зусиллям із децентралізації, яка здійснювалася в останні три роки в Україні, можна сказати без будь-яких сумнівів, що життя мільйонів конкретних українців покращилося", - сказав Мінгареллі.

Він також наголосив, що досвід Києва в питаннях реформи децентралізації є "досить цікавим і прикладом для інших країн регіону".

Зазначимо, український лідер Петро Порошенко також вважає децентралізацію однією з найбільш результативних реформ в Україні. Президент зазанчив, що децентралізація стала ключовою реформою, "найрезультативнішою, або одною з найрезультативніших". Він також додав, що вона наблизила владу до людей і на багато років стала "ефективним щепленням від федералізації".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що дав старт реформі децентралізації 4 роки тому, коли Україна тільки "дала відсіч спробам РФ влаштувати штучну федералізацію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?