В Мінсоцполітики розвіяли ще один популярний міф щодо субсидій
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Мінсоцполітики розвіяли ще один популярний міф щодо субсидій

В Мінсоцполітики розвіяли ще один популярний міф щодо субсидій
Джерело:  online.ua

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що усна відмова працівника управління соцзахисту населення в призначенні субсидій не є законною. Про це він розповів у відеороз’ясненні, яке опублікував на свої сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Згідно із законом "Про звернення громадян" та Положенням про порядок призначення житлових субсидій орган соцзахисту зобов’язаний оформити заяву і декларацію і лише після їх розгляду офіційно (письмово) повідомити заявника – призначена чи непризначена йому субсидія із обґрунтуванням такого рішення.

Окрім того, Рева наголосив, що на допомогу від держави можуть розраховувати ті українські родини, чиї доходи не дозволяють в повному обсязі сплачувати житлово-комунальні послуги. Для оформлення субсидії необхідно звернутися у найближче управління соціального захисту населення виключно із Заявою і Декларацією про доходи.

Нагадаємо, нещодавно Рева пояснив, що новий порядок отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг не містить вимог виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Росія збереже транзит газу в Європу через Україну, незважаючи на будівництво Північного потоку-2. Таку заяву зробив російський глава Володимир Путін під час переговорів з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?