У "Міс Україна-2018" Вероніки Дідусенко відбирають корону
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У "Міс Україна-2018" Вероніки Дідусенко відбирають корону

У "Міс Україна-2018" Вероніки Дідусенко відбирають корону
Джерело:  online.ua

Переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" - 23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована. У красуні відібрали корону через те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб.

 Про це повідомила під час прес-конференції виконавчий директор оргкомітету конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе, передає ONLINE.UA.

"Сталася несподівана історія для нас. Вона (Діденко, - ред.) порушила правила і надала недостовірну інформацію", - розповіла Кіосе, а також додала, що всі учасниці конкурсу попередньо підписували згоду з його правилами участі.

Дідусенко підтвердила, що ніколи не була одружена і не має дітей. Однак пізніше стало відомо, що дівчина була заміжня і має дитину. Про це розповіли представникам ЗМІ люди, які проживають в одному районі з переможницею конкурсу.

"У зв'язку з цим найближчим часом тим же складом журі буде переобрана "Міс Україна", - підсумувала Кіосе.

Сама Вероніка не стала заперечувати з приводу дискваліфікації. Ім'я нової міс Україна оголосять 30 вересня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у  ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова.  30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?