Відомий російський виконавець під час концерту розбив голову своєму фанату
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський виконавець під час концерту розбив голову своєму фанату

Відомий російський виконавець під час концерту розбив голову своєму фанату
Джерело:  online.ua

Російський хіп-хоп виконавець Іван Алексєєв, більш відомий як Noize MC, випадково розбив мікрофоном голову одному з фанатів. Після цього неприємного інциденту артист виступив з публічним вибаченням, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram зірки.

Це сталося під час концерту у Волзькому Волгоградської області. Артист зі сцени кинув у натовп мікрофон. Він поцілив у голову одному з відвідувачів Олексію Халстову. Чоловік звернувся в ЗМІ, розповідаючи, як він "героїчно врятував дружину від прицільного кидка артиста-вбивці на кривавому концерті".

Noize MC одразу ж вибачився за інцидент, але розкритикував поведінку фаната. За словами артиста, Халастов погрожує співакові поліцією і занадто гіперболізує, розповідаючи про інцидент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Польщі відома співачка Бейонсе під час концерту виявилася заблокованою на одній із конструкцій на сцені — зірку довелося рятувати за допомогою драбини.Зазначається, що виконавиця давала концерт в рамах гастрольного туру On the Run II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?