Виступ популярного коміка спровокував розрив стосунків декількох тисяч пар
Категорія
Світ
Дата публікації

Виступ популярного коміка спровокував розрив стосунків декількох тисяч пар

Виступ популярного коміка спровокував розрив стосунків декількох тисяч пар
Джерело:  online.ua

Шотландський комік Деніел Слосс стверджує, що його недавній стендап спровокував розрив стосунків чотирьох тисяч пар і майже два десятки розлучень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Вказано, що хлопець під час виступу вирішив обговорити тему стосунків між чоловіками та жінками. Він заявив, що одному бути не так погано, як багато хто вважає. На його думку, суспільство нав'язує людині думку, що їй обов'язково потрібна пара, однак він переконаний, що це просто стереотип.

"Однак ті, хто вірить у правоту подібних переконань, нерідко псують собі життя невдалими стосунками, оскільки вважають - це краще, ніж самотність... Мій виступ викликав такий резонанс, що люди стали кидати паршивих партнерів", - зазначив комік.

Слосс також додав, що багато слухачів відправили йому слова подяки за те, що вирішили покінчити з непростими стосунками.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, відому українську співачку Настю Каменських і продюсера та музиканта Олексія Потапенка (Потапа) помітили в обіймах один одного на одній із вечірок. Фотодокази опубліковані на Instagram-сторінці фангрупи зірок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?