Бойовики вдарили з протитанкового ракетного комплексу по Кримському: ЗСУ відбили атаку
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики вдарили з протитанкового ракетного комплексу по Кримському: ЗСУ відбили атаку

Бойовики вдарили з протитанкового ракетного комплексу по Кримському: ЗСУ відбили атаку
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують активний наступ на Донбасі. Вони підсилюють обстріли на Луганському і Маріупольському напрямках, застосовуючи по позиціях українських захисників важку зброю. Бійці ЗСУ контролюють ситуацію і не дають ворогові шансів зміцнити свої позиції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З 82-мм і 120-мм мінометів вони вели обстріли в районі Гнутового і Південного. По захисникам Кримського ворог вдарив з протитанкового ракетного комплексу, а в районі Водяного вів вогонь з бойових машин піхоти.

Також під ворожий вогонь потрапили захисники Новотошківського, Золотого, Зайцевого, Світлодарська, Пєсков, Красногоровки, Новотроїцького, Мар'їнки, Лебединського та Широкино. В ході бойових дій жоден український військовий не постраждав.

За даними розвідки, противник зазнав втрат - повідомляється про одного знищеного і чотирьох поранених бойовиках.

З початку доби ворог двічі обстріляв позиції ООС на Донбасі. Бойовики обстрілювали Водяне і Широкино на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики екстрено виводять важке озброєння з укріплень на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?