В ЦРУ розкрили план боротьби з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В ЦРУ розкрили план боротьби з РФ

В ЦРУ розкрили план боротьби з РФ
Джерело:  online.ua

Директорка Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джина Гаспел заявила, що зробить все можливе, щоб наростити збір розвідувальних відомостей щодо "складних цілей", під якими в розвідувальному співтоваристві мають на увазі Росію, Північну Корею, Іран і Китай.

Про це глава ЦРУ заявила під час першого публічного виступу після вступу на цю посаду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.com.

Вона також зазначила, що в останні роки ЦРУ в більшій мірі концентрувалося на протидії тероризму, ніж на роботі на проблемних напрямках за кордоном.

"Як випливає з підготовлених до виступу ремарок, Гаспел планує наростити кількість агентів відомства за кордоном і посилити їх лінгвістичну підготовку - цю мету, зокрема, згадував і її попередник Майк Помпео", - пише видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній директор ЦРУ Джон Бреннан заявив, що має намір оскаржити рішення президента США Дональда Трампа позбавити його доступу до секретних документів. Екс-глава ЦРУ додав, що зробить все, що в його силах, щоб "спробувати запобігти подібним зловживанням у майбутньому".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?