В Україні несподівано випав перший сніг: видовищні фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні несподівано випав перший сніг: видовищні фото і відео

В Україні несподівано випав перший сніг: видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

25 вересня в Україну несподівано прийшла зима. Перший сніг випав у Карпатах.

Прес-служба Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в соцмережі опублікувала видовищні фото і відео першого осіннього снігопаду в Україні, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що на вершині гори Піп Іван Чорногірський пішов сніг ще напередодні. В даний час товщина сніжного покриву на горі досягає 5 см.

Снігопад в Карпатах (фото - facebook.com/chornogora.rescue112)

"Станом на 7:20. 25.09.2018 на Піп Іван Чорногірський хмарно, падає сніг. Вітер Сх. З/В 5-6 м/с. Температура повітря -5°С", - йдеться в повідомленні Чорногірського гірського пошуково -рятувальний поста.

В Карпатах випав перший сніг (фото - facebook.com/chornogora.rescue112)

"Зима повним ходом!", "Сніг? Вже? Ще ж навіть на Покрова", "Ось це так, справжня зима!", "Не встигла навіть сходити на гору, чекала золотої осені", "Літо скінчилося( Дочекалися!", - коментують снігопад в Карпатах користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Африці несподівано випав сніг 8 вересня. Там раптово прийшов холодний фронт, який супроводжувався рясним снігопадом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?