Ціни на нафту різко пішли вгору
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту різко пішли вгору

Ціни на нафту різко пішли вгору
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" продовжують стрімко рости в ході азіатських торгів після сильного стрибка днем раніше, передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Зазначається, що листопадові ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:27 подорожчали на 0,04 долара (0,05%) - до 81,43 долара за барель. На торгах в попередній день їх ціна зросла на 2,4 долара (3,05%) і становила на закриття 81,2 долара за барель, що є максимальним рівнем з 12 листопада 2014 року, за даними Dow Jones Market.

"Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на листопад вранці у вівторок зросли на 0,14 долара (0,19%) - до 72,22 долара за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна підскочила на 1,3 долара (1,84%), завершивши торги на позначці 72,08 долара за барель - найвищої з 10 липня", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністерський моніторинговий комітет ОПЕК+ за підсумками засідання в минулі вихідні вирішив дотримуватися домовленостей, досягнутих в червні цього року, оскільки ринок на даний момент збалансований.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Іран погрожує заблокувати поставки нафти через Ормузську протоку в Перську затоку.  Влада країни готова це зробити, якщо США перешкоджатимуть продажу іранської нафти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?