Кім Чен Ин передав Трампу секретне послання
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин передав Трампу секретне послання

Кім Чен Ин передав Трампу секретне послання
Джерело:  online.ua

Президент Республіки Корея Мун Чже передав очільнику Білого дому Дональду Трампу послання від лідера КНДР Кім Чен Ина, передає ONLINE.UA з посиланням на агентство Kyodo.
Анонімні джерела ЗМІ зазначають, що південнокорейський президент детально виклав Трампу слова Кім Чен Ина. Інформація про зміст послання не наводиться. Лідери двох країн перебувають в Нью-Йорку для участі в заходах за лінією 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

"Мун Чже Ін отримав від лідера КНДР послання для Трампа в ході проведеного в середині вересня в Пхеньяні третього за рахунком міжкорейського саміту. За його підсумками сторони підписали спільну декларацію, домовившись відмовитися від ворожих дій в районі демілітаризованої зони, що розділяє дві країни, щоб запобігти випадковим ризикам збройних сутичок", - сказано в повідомленні.

Окрім того, Мун Чже Ін зазначив, що влада Північної Кореї також погодилася повністю закрити свій експериментальний ядерний реактор в Йонбені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін направив особистого листа Кім Чен Ину, який передав зі спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?