У районі ООС розірвався "Молот" - є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У районі ООС розірвався "Молот" - є постраждалі

У районі ООС розірвався "Молот" - є постраждалі
Джерело:  online.ua

В результаті розриву міномета "Молот" в одній із військових частин у районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі постраждали 3 бійця ЗСУ.

Про це повідомляє  "Інтерфакс-Україна"  з посиланням на представника прес-центру штабу ООС Олексія Тригуба, передає ONLINE.UA.

"Інцидент стався в одній із військчастин у районі проведення ООС. Причини та обставини наразі з'ясовує слідча комісія", - сказав він.

Окрім того, Тригуб повідомив, що всіх трьох постраждалих госпіталізували.

"Їхній стан задовільний", - зазначив він.

 У той же час волонтерка Альона Шевцова повідомляє, що міномет експлуатувався правильно і з дотриманням техніки безпеки.

"Люди- живі. Це головне. Дотримання техніки безпеки і підготовка, бойовий досвід і професійна робота командирів і солдат врятували їм життя. Стріляли з укріпленого бліндажа зі шнурка. Сподіваємося на об‘єктивне розслідування", - написала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вранці 6-го липня на Рівненському полігоні під час військових навчань прогримів вибух — загинуло 3 військовослужбовців, ще 9 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?