Скандальна Поклонська поскаржилася на Україну в Європейський суд
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна Поклонська поскаржилася на Україну в Європейський суд

Скандальна Поклонська поскаржилася на Україну в Європейський суд
Джерело:  online.ua

Адвокат екс-керівника так званої "прокуратури" анексованого Криму Наталії Поклонської подав до Європейського суду з прав людини скаргу про "порушення права на справедливий суд в Україні", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на   Крим.Реалії

"Ми проінформували ЄСПЛ про недопуск адвокатів до матеріалів справи, про небажання ГПУ визнавати повноваження захисників, а також про інші грубі порушення прав людини на захист", - заявив адвокат Поклонської.

 Він додав, що також не забув вказати наявності в цій справі "політичних мотивів, а також на прямі порушення столичним Печерським судом Конвенції в ході прийняття рішення про заочне слідство стосовно пані Поклонської", - додав він.

Варто зазначити, що нещодавно адвокат Наталії Поклонської і так званого "глави уряду Криму" Сергія Аксьонова Максим Могильницький заявляв, що його підзахисні не з'являться на суд на материковій частині України через "політичний характер справи".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишня "прокурорка" окупованого Криму Наталя П оклонська брала участь у засіданні суду, який заарештував режисера Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?