Стало відомо про гучні відставки в Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо про гучні відставки в Instagram

Стало відомо про гучні відставки в Instagram
Джерело:  online.ua

Засновники Instagram Кевін Сістром і Майк Крігер вирішили звільнитися з компанії. Вони вже повідомили про свої відставки інших керівників соцмережі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NYT.

Причиною такого рішення нібито став скандал з витоком даних в Facebook, який купив Instagram в 2012 році за 1 мільярд доларів. При цьому в офіційному блозі Instagram Сістром і Крігер вказали причиною свого звільнення бажання почати "нову частину життя".

 Засновники Instagram Кевін Сістром і Майк Крігер (фото - instagram.com/kevin)

Слід зазначити, що Сістром і Крігер створили Instagram в 2010 році. Спочатку це був просто сервіс по обміну фотографіями, але після того, як він набрав близько 1 млрд передплатників, став соцмережею.

У Instagram Кевін Сістром був виконавчим директором, а Майк Крігер очолював технічний відділ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в популярному мобільному сервісі Instagram з'явиться довгоочікувана функція відеодзвінка. За допомогою нового відеочату користувачі зможуть спілкуватися без використання мобільного зв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?