Вибух "Молота" в районі ООС: в штабі назвали причини
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух "Молота" в районі ООС: в штабі назвали причини

Вибух "Молота" в районі ООС: в штабі назвали причини
Джерело:  online.ua

Міномет "Молот" вибухнув в одній з військових частин в районі ООС через погану підготовку снаряда.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу ООС.

Відзначається, що інцидент з вибухом міномета "Молот" стався ще 23 вересня під час виконання бойового завдання. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею, що передбачає покарання за порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих.

У ООС наголосили, що за результатами первинної перевірки "Молот" вибухнув через "неправильну підготовку боєприпасів до стрільби". Також там уточнили, що в результаті вибуху постраждали двоє українських військовослужбовців, а не троє, як повідомлялося раніше. Поранених бійців госпіталізували в медустанову, де їм надається належна допомога. Стан постраждалих військових стабільний.

У той же час волонтер Олена Шевцова написала в соцмережі, що за її даними, міномет експлуатувався правильно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Рівному на полігоні вибухнув гранатомет, в результаті чого постраждали семеро військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?