Відома українська телеведуча розкрила секрет швидкого схуднення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча розкрила секрет швидкого схуднення

Відома українська телеведуча розкрила секрет швидкого схуднення
Джерело:  online.ua

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк, яка бере участь у проекті "Танці з зірками", розповіла, як схудла за час зйомок танцювального шоу, а також поділилася своїм щоденним раціоном.

Про це красуня написала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Популярна телеведуча уточнила, що скинула близько 6 кілограмів за місяць завдяки участі у шоу "Танці з зірками".

"Як схуднути за місяць, без розтяжок! Дівчата почала їсти мучне: печиво, круасани, хліб тепер в моєму щоденному раціоні! Реально танці висушили все тіло за місяць: -6 кг і синці на ногах! Тренування 7 разів на тиждень (4-6 год на день)", - пише вона.

Також красуня пообіцяла шанувальникам опублікувати фото у купальнику. "Пішла за еклерами", – додала Нікітюк.

"Справді схудла; неймовірно красива; а в мене немає часу на спорт - дуже багато роботи; класні результати: захоплююся такими сильними жінками; занадто худа, як на мене", - пишуть шанувальники у коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка та акторка Дженніфер Лопес зі своїм коханим відвідала гру Red Sox на стадіоні Fenway. Сидячи у VIP-ложі, співачка зняла селфі-відео — за лічені години воно зібрало мільйон переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?