Гриценко не коментує кандидатури від «Громадянської позиції» в сфері нацбезпеки і оборони
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гриценко не коментує кандидатури від «Громадянської позиції» в сфері нацбезпеки і оборони

Гриценко не коментує кандидатури від «Громадянської позиції» в сфері нацбезпеки і оборони
Джерело:  golos.ua

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко відмовився назвати прізвища членів своєї команди, яких він планує в разі обрання призначити на головні державні посади в сфері національної безпеки і оборони, а також міжнародних відносин. У відповідь на інформаційний запит екс-міністр оборони заявив, що зможе надати такий перелік в січні 2019 року, після реєстрації на виборах. Про це повідомляє ІА «ГолосUA»  з посиланням на Guildhall, передає ONLINE.UA.

Запит був направлений потенційним кандидатам в президенти України в рамках спільного дослідження Центру оборонних реформ і агентства Guildhall.

Раніше Анатолій Гриценко називав імовірним кандидатом на пост міністра оборони полковника Івана Апаршин, який в 2010-2014 роках обіймав посаду начальника управління політики оборони і безпеки Секретаріату в уряді Віктора Януковича. А в 2014 році вже балотувався до Верховної Ради України як кандидат від політичної партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція».

Анатолій Гриценко відмовляється коментувати будь-які кадрові призначення після того, як на початку вересня журналістам 112 каналу стало відомо, що головою виборчого штабу кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка став Віктор Балога. Тоді Гриценко відмовився говорити на тему призначення Балоги, пояснивши журналістам, що «поки штаб не сформований називати прізвища рано».

Через кілька днів народний депутат України Тетяна Чорновол публічно звинуватила Віктора Балогу в державній зраді, і заявила, що в перебігу багатьох років він фінансував і підігрівав сепаратизм на Закарпатті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?