Джим Керрі знявся в незвичайній сексуальній сцені
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джим Керрі знявся в незвичайній сексуальній сцені

Джим Керрі знявся в незвичайній сексуальній сцені
Джерело:  online.ua

Відомий американський актор Джим Керрі знявся в серіалі "Жартую" в незвичайній сексуальній сцені. За сюжетом, партнеркою його героя є онкохвора дівчина, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.
У телевізійному шоу Керрі постає в образі зірки дитячих передач. Герой за межами екранів переживає далеко не найкращі часи в житті.

"В одній зі сцен він займається сексом з онкохворою дівчиною, з якою знайомиться під час відвідин однієї з лікарень. Героїню зіграла актриса Джинджер Гонзага", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нова роль зірки Голлівуду співзвучна його недавніми заявами. Актор зізнався, що більше не має наміру зніматися в комедіях через затяжну депресію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Джим Керрі намалював і опублікував в мережі обкладинку журналу Time, на якій зображений американський лідер Дональд Трамп, що б’є маленьку дитину. Тим самим він показав правові гарантії людей в США. Зазначимо, що актор постійно критикує політику голови Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?