Скандальна дипломатка вперше прокоментувала візит Путіна на її весілля
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна дипломатка вперше прокоментувала візит Путіна на її весілля

Скандальна дипломатка вперше прокоментувала візит Путіна на її весілля
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Австрії Карін Кнайссль заявила, що не вважає серйозною помилкою запрошення президента РФ Володимира Путіна на її весілля.

Про це вона розповіла у програмі DW "Conflict Zone", передає ONLINE.UA.

Вона додала, що глава українського МЗС Павло Клімкін висловив своє невдоволення на "приватній зустрічі", і окрім нього жоден з представників зовнішньополітичних відомств інших країн не коментував епізод із участю Путіна у її весіллі.

На зауваження журналіста, що очільник Кремля є партнером сирійського диктатора Башара Асада, і що у них обох "руки в крові", і на запитання, чи не мучили її докори сумління після танців з людиною, яка "утискує власне населення", Кнайссль відповіла:

"Ви мені вибачте, але в такому випадку, чи повинні ми тиснути руки уряду Китаю? Чи повинні ми тиснути руки цілій низці урядів, як ви вважаєте? Я розглядаю Росію як партнера в Сирії. І це не тільки моя позиція, ми обговорювали її в різних інстанціях, в тому числі і всередині Євросоюзу, що ми повинні працювати з Росією в Сирії", - наголосила дипломатка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 серпня російський президент  Володимир Путін відвідав весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль.  По прибуттю він подарував нареченій букет квітів, а потім запросив Кнайсль на танець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?