"Санкційний скажений принтер": РФ відреагувала но нові потужні санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Санкційний скажений принтер": РФ відреагувала но нові потужні санкції США

"Санкційний скажений принтер": РФ відреагувала но нові потужні санкції США
Джерело:  online.ua

Заступник голови МЗС РФ Сергєй Рябков жорстко розкритикував нові потужні антиросійські санкції США, заявивши, що  у Вашингтона вже не лишилося іншого інструменту, окрім погроз, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА "Новости".

"Санкційний "скажений принтер" у Вашингтоні продовжує безупинно видавати антиросійські заходи, для нас це стало повсякденним інформаційним шумом, він набридає, але до нього ми звикли. Проте, сказати кілька слів з приводу вчорашнього рішення Мінторгу США все ж слід", - сказав Рябков.

Окрім того, він поскаржився на те, що протягом останніх місяців російські громадяни та організації вісім разів вносилися у відповідні американські списки.

 "Ми, звичайно, розуміємо, що в арсеналі зовнішньої політики США не залишилося нічого, крім санкцій, погроз і силових прийомів. З цього будемо виходити при вибудовуванні подальшої лінії на американському напрямі. Автори все нових санкційних витівок ніяк не можуть задовольнити свої геополітичні амбіції, живуть нездійсненними мріями про можливість змістити нашу країну з її шляху. Ми на них не звертаємо уваги", — додав дипломат.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  лідери США і Польщі Дональд Трамп і Анджей Дуда у Білому домі обговорили питання газопроводу "Північний потік-2".  Голова Білого дому чітко дав зрозуміти, що санкції проти компаній-учасниць проекту не заплановані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?