Анджеліна Джолі вразила незвичайним образом у новому фільмі - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі вразила незвичайним образом у новому фільмі - фото

Анджеліна Джолі вразила незвичайним образом у новому фільмі - фото
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі у новому фільмі приміряла незвичний образ білявки, чим приголомшила всіх своїх фанатів, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Журналісти видання підловили акторку на знімальному майданчику, коли та крокувала у незвичному вбранні: сорочці, довгій спідниці в стилі 1900-их та коричневих балетках. Окрім цього, ретро-образ костюмери доповнили світлою перукою.

Зазначається, що стрічку, у якій з'явиться Джолі, знімає режисерка Бренда Чепмен, яка презентує новинку у 2020 році. Це буде передісторією до "Аліси в країні чудес" і "Пітера Пена". Анджеліна Джолі зіграє маму двох головних героїв – Аліси та Пітера. У кінострічці також знімуться Майкл Кейн, Анна Ченселлор та Кларк Пітерс.

Як відомо, Анджеліна Джолі разом з дітьми повернулась до Лос-Анджелеса. Однак відпочивати від зйомок зірка не має наміру, оскільки вже приступила до нової ролі у фільмі "Come Away".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?