Відомо, скількох українців призвуть на службу до війська
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомо, скількох українців призвуть на службу до війська

Відомо, скількох українців призвуть на службу до війська
Джерело:  ua.interfax.com.ua

В Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні-грудні 2018 року. Вказано, що це - 17 тисяч 960 осіб, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Окрім того, уточнюється, що 9 тисяч 10 призовників будуть скеровані на строкову службу до Збройних сил України, 6 тисяч 500 – у Національну гвардію, 1 тисяча 550 – у Державну прикордонну службу та 900 – до Державної спеціальної служби транспорту.

а фінансування весняного призову уряд виділив 64 мільйонів 960 тисяч гривень, з яких 32 мільйони 60 тисяч – на проведення призову в ЗСУ, 23 мільйони 500 тисяч гривень – у Національну гвардію, 5 мільйонів 600 тисяч гривень – у Держприкордонслужбу та 3 мільйони 300 тисяч гривень – для забезпечення призову в Держспецслужбу транспорту", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 10 вересня Президент Петро Порошенко збільшив термін призову на строкову військову службу в 2018 році з 2 до 3 місяців. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  даний указ вносить зміни до попереднього указу від 15 лютого. Згідно з документом, осінній призов пошириться ще на один місяць і триватиме з жовтня по грудень 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?