Вони використали нас: Трамп шокував новою заявою в ГА ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони використали нас: Трамп шокував новою заявою в ГА ООН

Вони використали нас: Трамп шокував новою заявою в ГА ООН
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що він відмовився від особистої зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН, оскільки відсутній прогрес в переговорах про торговельну угоду. Окрім того, голова Білого дому вважає, що Канада протягом багатьох років використовувала США, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Після гучної заяви американський лідер додав, що Канада "погано поводиться" зі Штатами.

"І я сказав йому: "Забудь про це, і, чесно кажучи, ми просто думаємо про те, щоб ввести мита на автомобілі з Канади", - сказав Трамп.

 Президент США також висловив невдоволення учасниками переговорів Канади.

"Я повинен бути чесний з вами, ми не ладнаємо з їх учасниками переговорів, ми думаємо, що їх учасники переговорів довгий час користувалися нашою країною, - сказав Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський президент Дональд Трамп відкликав свій підпис під заключною заявою лідерів "великої сімки",  яка була винесена за підсумками саміту G7 в Канаді. Цей прецедент став першим в історії клубу найвпливовіших країн світу.

Нагадаємо, що причиною відкликання підпису Трамп назвав позицію канадського прем’єра Джастіна Трюдо щодо нових американських мит на сталь і алюміній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?