Україна отримає від США зброї на мільйони доларів
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна отримає від США зброї на мільйони доларів

Україна отримає від США зброї на мільйони доларів
Джерело:  online.ua

Конгрес США схвалив проект бюджету на 2019 рік, в якому передбачено виділення 250 млн доларів на посилення безпеки України. Раніше підтримали таку допомогу Україні в Сенаті США, остаточне рішення тепер повинен прийняти американський глава Дональд Трамп.

Про рішення Конгресу США повідомила прес-служба посольства України в США, передає ONLINE.UA.

У посольстві зазначили, що в наступному році Вашингтон вирішив виділити на військову допомогу Україні на 50 млн доларів більше, ніж в 2018 році. Виділені гроші будуть спрямовані на поставку в Україну літальних видів озброєння, проведення нових військових навчань, заміну раніше посталеної зброї, а також на розвідувальну підтримку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що с пеціальний представник Держдепартаменту США Курт Волкер заявив, що США готові розширити поставки озброєнь Україні, щоб зміцнити її морські і повітряні сили. Він підкреслював, що Вашингтон готовий постачати Україні летальну зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?