У Росії прийняли остаточне рішення щодо підвищення пенсійного віку: росіяни в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прийняли остаточне рішення щодо підвищення пенсійного віку: росіяни в шоці

У Росії прийняли остаточне рішення щодо підвищення пенсійного віку: росіяни в шоці
Джерело:  online.ua

Російська Держдума прийняла остаточне рішення щодо підвищення пенсійного віку в Росії. Законопроект був прийнятий в третьому читанні за рішенням депутатів - за скандальний проект проголосували 332 парламентаря, проти виступили 83, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російського парламенту.

Відповідно до прийнятого закону в Росії поетапно буде підвищено пенсійний вік на 5 років - тепер жінки будуть виходити на пенсію у віці 60 років, а чоловіки у віці 65 років. Слід зазначити, що раніше в Держдумі пропонували підвищити вік виходу на пенсію для російських жінок на 8 років (до 63 років), але проти цього виступив президент Росії Володимир Путін, якого підтримав парламент.

Росіяни в шоці від рішення російської Держдуми. Вони масово коментують законопроект про підвищення пенсійного віку, який остаточно прийняла Держдума в третьому читанні.

"Ура !!! Вітаю всіх нерозумних, віруючих в царя нашого батюшку Володимира. Співчуваю всім адекватним!", "Швидше б узаконили право першої шлюбної ночі і кріпосне право відновили. Вважаю це обов'язковим і необхідним", "Хто б сумнівався)) поставтеся з розумінням)","А ви продовжуйте пишатися президентом ..."," РЕФОРМА))) вкрасти у людей гроші це вже реформа","Що їм мільйон підписів проти? Фігня!!!", - обурюються росіяни введеній пенсійній реформі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії пройшли масштабні акції протесту проти пенсійної реформи. Народ вимагав відставки Путіна і уряду на чолі з Медведєвим, називаючи їх "злодіями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?