Суд виніс вирок підлітку, який зламав сервери Apple
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд виніс вирок підлітку, який зламав сервери Apple

Суд виніс вирок підлітку, який зламав сервери Apple
Джерело:  online.ua

Підлітка з Австралії, якому нещодавно вдалося зламати сервери Apple, засудили до восьми місяців випробувального терміну. Ім'я хакера не повідомляєть, однак відомо, що на момент скоєння злочину йому було 16 років, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За попередніми даними, хлопцеві допомагав його друг, який ще молодший за віком. Однак інформації про нього немає.

"Підліток отримав доступи до серверів Apple, на яких зберігався 1 ТБ інформації. Прокурор зазначив, що молода людина показала високий професіоналізм при зломі захисту системи компанії. Довгий час він мав доступ до даних Apple, і в компанії про це навіть не знали. Запідозривши недобре, купертинці звернулися в ФБР. В результаті її співробітники розшукали хлопця, який зізнався, що давно захоплений технікою Apple і хоче працювати в корпорації", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  австралійський суд зобов’язав компанію Apple  виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?