Просто ненормальна ситуація: у Путіна виступили з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Просто ненормальна ситуація: у Путіна виступили з гучною заявою

Просто ненормальна ситуація: у Путіна виступили з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр РФ та спецпредставник президента РФ зі зв'язків з Молдовою Дмитрій Козак заявив, що Москва має намір відновити економічні відносини з Молдовою у повній мірі попри "ненормальну ситуацію", що склалася, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Ми готові до повного відновлення відносин з Республікою Молдова, але на взаємовигідній основі... Були прийняті рішення, які практично встановили бар'єри для доступу російських підприємців на молдовський ринок, і ми були змушені вжити відповідних заходів. Це ненормальна ситуація. Уряд РФ готовий до співпраці, ми готові підтримати пориви, прагнення з боку бізнесу", - зазначив представник Путіна.

Варто зазначити, що президент Молдови Ігор Додон 26 вересня зустрівся з Козаком у Москві. Додон запевнив російського віце-прем'єра, що Кишинів прагне досягти балансу у відносинах з країнами Заходу і Сходу.

"Цей баланс для Молдови життєво необхідний", - написав Додон у своєму Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше молдовський лідер Ігор Додон, якого нещодавно тимчасово відсторонили від посади президента, заявив, що Молдова не повинна повторювати помилок України, вибираючи шлях проєвропейської зовнішньої політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?