Меган Маркл знову осоромилася на публіці: з'явилося відео курйозного інциденту
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл знову осоромилася на публіці: з'явилося відео курйозного інциденту

Меган Маркл знову осоромилася на публіці: з'явилося відео курйозного інциденту
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська Меган Маркл знову забула про королівські правилах і осоромилася на публіці. У курйозну ситуацію вона потрапила під час відкриття виставки "Океанія" в Королівській академії мистецтв у Лондоні, яка стала першим виходом у світ дружини принца Гаррі без супроводу членів королівської сім'ї.

Відео курйозу Меган Маркл було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Спочатку Меган привернула увагу публіки в той момент, коли прибула на захід. Вона сама зачинила за собою двері автомобіля, що заборонено правилами королівського протоколу. При цьому прихильники герцогині Сассекської вважають цей інцидент є не скандальним конфузом, а доказом скромністі представниці королівської родини.

Слід відзначити, що після цього дружина принца Гаррі ще більше здивувала громадськість. Під час зустрічі з новозеландськими гостями Меган Маркл смішно потерлася з ними носами. Як пізніше з'ясувалося, цей ритуал є традиційним новозеландським привітанням, яке називається "хунги".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі кілька разів курйозно "відзначився" на урочистому обіді з приводу виходу кулінарної книги Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?